Natuurtuin 't Loo

Vacature: gastvrouw of gastheer

Op zoek naar een leuke vrijwilligers baan in een groene omgeving? Natuurtuin ’t Loo in Bergeijk kan jouw hulp goed gebruiken bij het ontvangen van onze bezoekers!

Ontvangst van bezoekers

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te ontvangen en te zorgen voor hapjes en drankjes tijdens rondleidingen en/of evenementen. Van mei  t/m september a.s. is het Ontmoetingscentrum ‘de Wingerd’ in de natuurtuin elke zondag geopend voor bezoekers. Op aanvraag organiseren we ook op andere dagen rondleidingen.

Bepaal zelf je inzet

Als vrijwilliger kun je zelf aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. Je werkt meestal samen met een rondleider of met een andere gastvrouw of-heer.

Gezellig en leerzaam
Vrijwilligers van Natuurtuin ’t Loo maken deel uit van een gezellige groep mensen. Er worden regelmatig leuke en leerzame activiteiten georganiseerd en daarnaast kun je genieten van alles wat de Natuurtuin te bieden heeft.

Meer weten?

We nodigen je van harte uit op 7 maart a.s. op onze inloopochtend van 9.00-12.00 uur.
Onder het genot van een kopje koffie kun je kennismakingen met de Natuurtuin, de vrijwilligers en kun je meer informatie krijgen.

Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met de coördinator van de natuurtuin, Kira Broekmans. Emailadres: coördinator@natuurtuin.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben geen robot * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.