Natuurtuin ’t Loo

Rondleidingen

Natuurtuin ’t Loo is een heerlijke plek waar je heerlijk kan genieten en informatie kan vinden over planten, insecten en dieren. Je kunt een biologische moestuin bekijken, fruitbomen, een wilde plantentuin en een siertuin. De tuin is inspiratiebron voor iedereen die zelf ecologisch wil tuinieren of gewoon een stukje wil wandelen.

Rondleiding in de natuurtuin
PLattegrond natuurtuin

Elke zondag in de maanden mei t/m september, 14.00 uur: rondleiding met gids

In het voorjaar en de zomer kun je iedere zondagmiddag meelopen met een deskundige gids die alles weet over wat er in Natuurtuin ’t Loo te zien en te beleven is. De rondleiding begint om 14.00 uur en duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Iedereen kan aansluiten. Deelname is gratis.

Voor groepen op aanvraag

Op andere dagen kun je voor groepen een rondleiding aanvragen in de maanden mei t/m september. Er komt een gids die jullie rondleidt en je krijgt koffie/thee met een zelfgemaakte koek.
Rondleiding: € 3,- p.p.
Koffie of thee met koek: € 2,- p.p.

Je kunt de rondleiding ook combineren met een lekkere ecologische lunch in Natuurtuin ‘t  Loo. Bekijk hiervoor ook onze arrangementen.
Voor inlichtingen en het aanvragen van een rondleiding kun je contact opnemen met rondleidingen@natuurtuin.org of ons bellen: 0497-555360.

Zelf ronddwalen

De tuin is een rustige plek waar je zelf kunt ronddwalen in je eigen tempo. Op zondag ligt er een rondleiding op papier voor je klaar, maar je mag natuurlijk ook zelf je koers bepalen.

Wandelingen voor kinderen

Voor groepen in het basisonderwijs is er een educatief programma met verschillende wandelingen. Lees verder over ons aanbod voor basisscholen.

Logo Natuurtuin